Google+ Followers

Happy Postcrossing ke11

Hi.... kali ni nas hantar kat Germany.... nas hantar poscard ni pada 28 Apr dan depa terima pada 13 May..

mag-berlin, GermanyUsername: mag-berlin
Country: Germany Germany
Received on: 13 May, 2015


inilah pic postcard yang nas hantar. hope depa sukalah postcard ni

MY-260933


















Happy Postcrossing ke 10

i sent postcard to Janinka" hiiii i hope you like my postcard"


Janinka1979, Czech RepublicUsername: Janinka1979
Country: Czech Republic Czech Republic
Received on: 12 May, 2015




MY-260934




"happy postcrossing"


Happy Postcrossing Ke9

postcard yang ke 9 hoyeayyyy


postcard ni dah hantar untuk 


Kirsji, United States of AmericaUsername: Kirsji
Country: United States of America U.S.A.
Received on: 12 May, 2015



Data, imagery and maps by MapQuestOpenStreetMap and contributors, CC-BY-SA. Powered by Leaflet.
Distance: 14,649 km
Travel time: 23 days


but sorry la x ade pic sebab terlupe la nak ambil. cz mase tu maybe nas terlalu busy. then sebelum hantar tu just request address n then write the address at  postcard, after i send postcard at post office then i remmber i forget to snap the picture,  ok dont worry la i think when "Kirsji" recieved my postcard he can upload my pic postcard. But until now he already recieved my postcard BUT he only register my postcard NOT upload the image,,,, so sad...

apapun nas pon salah jugaklah sebabnya sape suruh tak ambil pic dulu kan dah tak cantik jadual perjalanan postcard ko hahaha

"happy postcrossing"




Happy Postcrossing Ke16



Sent to

wojtek1980, PolandUsername: wojtek1980
Country: Poland Poland
Received on: 28 May, 2015

sebenarnya sayang nak bagi pic ni sebabnya cantik sangat,,, 

MY-259487



Happy Postcrossing Ke 13

update postcard again today i want sent to Greenhand in China,,,





To:

greenhand, ChinaUsername: greenhand
Country: China China
Received on: 21 May, 2015













MY-258465


Happy Postcrossing ke12


To:

Danaidik, RussiaUsername: Danaidik
Country: Russia Russia
Received on: 13 May, 2015





happy postcrossing frnds...








MY-258464












Happy Postcrossing ke8

haii uolsss..
hari ni nak update postcard yang dihantar rasa nya ini lah postcard yang ke 8 nas hantar. sepanang nas hantar postcard ni ada satulah yang expired,,,, itu maybe tak sampai or ade orang yang dapat kad nas tu tak register kan card nas tu.... dan ini yang ke 8 nas htr

postcard ini dihantar untuk

smile25565, TaiwanUsername: smile25565
Country: Taiwan Taiwan
Received on: 27 Apr, 2015




MY-258467

the pic i taken by hp. tak sempat la nak scan tu yang macam senget je kan.... cantikan masid ni. hope the person like my postcard,,,