Google+ Followers

Happy Postcrossing ke21


To:

Nitrami, GermanyUsername: Nitrami
Country: Germany Germany
Received on: 7 Jul, 2015


MY-265627

ini antara postcard yang aku rasa sayang nak bagi kat orang lain sebab canntik..
hope Nitrami suke la postcard yang aku hantar ni

"happy postcrossing"








Happy Postcrossing ke17

hiiiii uols...
ok harini postcard nas yang ke 17 yang nas hantar.... ok nas pon ade jugak buat direct Swaps kat frnds nas kat lin-lain negara untuk sesame change postcard. adelah beberapa kenalan yang sudi nak change postcard tu ... ok postcard ke 17 yang nas hantar ni akan ke Taiwan hope Snaeha suka la my postcard ni....


snaeha, JapanUsername: snaeha
Country: Taiwan Taiwan
Received on: 4 Jun, 2015



MY-263513








Happy Postcrossing Ke 19

update postcard again...
banyak dah postcard yang nak dilbakas
tapi terlebih rajin lak kan nak update  dalam blog


ok kali ni nas hantar kat Hong Kong pulakk



To:

AppleCheng, Hong KongUsername: AppleCheng
Country: Hong Kong Hong Kong
Received on: 11 Jun, 2015

MY-265628