Google+ Followers

Perancanganku

Salam kawan-kawan
lamenya tak update blog n i rindu sesangat  dah ni

Welcome 2015
ok rasenya macam dah terlambat sangat kan now dah bulan FEB
alhamdulillah buat setakat 2014 nak dikata kan hampir semua yang diimpikan terlaksana Alhamdulillah.. syukur sangat.

Today merupakan hari wilayah so hari ni kite cuti yeaaayyyy
jaga si anak yang batuk selsema... anak mama cepat sembuh yer....

NOw hope tahun ni akan gemilang macam tahun sudah... 
   my vision tahun ni   ?..... teettttttttttttttttt rahsia hihi
salah satu yang pasti lebih pada parent.... hope perancangan ku menjadi amin...

and hope sangat apa yang aku rancang kan menjadi kenyataan..

Terima kasih Allah atas semua nikmat dan kurniaan yang kau berikan.
Amin Amin Amin...