Google+ Followers

Happy Postcrossing Ke 13

update postcard again today i want sent to Greenhand in China,,,





To:

greenhand, ChinaUsername: greenhand
Country: China China
Received on: 21 May, 2015













MY-258465


Happy Postcrossing ke12


To:

Danaidik, RussiaUsername: Danaidik
Country: Russia Russia
Received on: 13 May, 2015





happy postcrossing frnds...








MY-258464












Happy Postcrossing ke8

haii uolsss..
hari ni nak update postcard yang dihantar rasa nya ini lah postcard yang ke 8 nas hantar. sepanang nas hantar postcard ni ada satulah yang expired,,,, itu maybe tak sampai or ade orang yang dapat kad nas tu tak register kan card nas tu.... dan ini yang ke 8 nas htr

postcard ini dihantar untuk

smile25565, TaiwanUsername: smile25565
Country: Taiwan Taiwan
Received on: 27 Apr, 2015




MY-258467

the pic i taken by hp. tak sempat la nak scan tu yang macam senget je kan.... cantikan masid ni. hope the person like my postcard,,,