Google+ Followers

Mengarang dlm bas gini la jadinya

Salam sayang semua sahabt blogger. hope semua sihat la yer...

suasana di muar kala ni agak tenang cuma angin kuat. malam ni x dpt tengok gegar vaganza sebab duk dlm bas. balik kg. husband x dpt balik bersama sebab outstation. so balik la bersama dgn anak bujang kesayangan ku...

insyallah nanti balik lagi... sekali sekala ajak anak naik bas balik kg fuhhh exited dia tu lain macam haduhaiii anak... saje je banjer pic lama dah x banjer pic nas kan hahahha ok jumpe  lagi di lain entry nnt kita buat segement hokey...




korea again



Happy sunday semua
jom layan scarlet heart sampai lebam..
kenkunun nak stop la tgok korea ni
tapi makin lama makin best lak
scarlet heart ni padahal dh tgok
tapi x dulik nak nengok gak ulangan dia
ketahihan apakah ni
hihihihi
lagi2 ada princes man
pastu aduhaiii banyak lak cerita yang
semua nya best la
wahhh heroin dia comel2 belaka
hero dia jangan nak kate la
cair hati den nengoknya
hihihihi

selamat berkorea la kita dihujung minggu..



anak ooo anak

Salam kawan-kawan semua. Hope semuanya sihat yer... 

sejak si Anak sudah membesar dengan jayanya banyak la keperluan yang perlu difikir, makanya kehendak perlu dikurangkan.. banyaklah cabang minda ni terlakar nak itu la nak inilah macam-macam la kalo boleh nak perfect. Nas faham semua ibu bapa kat luar nak buat yang terbaik buat anak mereka. Macam tu jugaklah nas. Tahun depan ingat nak sekolah kan si anak. dan setiap kali bukak Lappy kat rumah dgn En husband kitaorang akan servey la sekolah mana yang nak dihantar. hurrmmm rasa-rasa ade tak kawan-kawan yang nak suggest sekolah pre school yang sesuai untuk anak berumur 4 tahun area Bandar Tun Razak Cheras. Kalo ada leh la share ngan kita. 
         Kisah si anak sejak dah pandai memilih ni banyak barang mama dicop atas nama dia. pantang Nas peggang buku dia pon sibuk
      Zahin: Nak Nak... bak ni bak ni... ini ahin unyala (bak sini ni zahin punya)
      Mama: ni buku mama buku adik sana tu 
      Zahin: Tak ahin unya (tak zahin punya)
aduhai anak...

     Kalau dalam kereta  ko jangan harap la nak duduk depan okeyh... nuhhh tempat kau kat belakang seat depan abah dgn anak yang punya. sila simpan kenangan terindah kau buat sementara waktu sebab anak pon dah take over tepat kau.... kalau tidak dengar la trompet dia berbunyi.
besar dah anak bujang mama ni macam sekejap je masa berlalu. rasa macam baru semalam lahirkan .... 





                                  Tetiba ada pulak yang bersuara



             bila nak bagi Zahin kawan???

         hihihihihihi


lom ada rezeki la... 
doakanlah Nas ye




ok bye jumpe lagi ye di lain hari